Choď na obsah Choď na menu
 


Projekt ,,Rekonštrukcia nevyužitého objektu na pamätný dom obce Kostolné"

Obec Kostolné zrealizovala projekt s názvom „Rekonštrukcia nevyužitého objektu na pamätný dom obce Kostolné“ s kódom 309070AIL2 podporeného z Programu rozvoja vidieka SR 2014-2020.

Celková výška oprávnených výdavkov projektu je 23 324,54 EUR. Nenávratný finančný príspevok pozostáva zo zdrojov Európskeho poľnohospodárskeho fondu pre rozvoj vidieka a štátneho rozpočtu SR a predstavuje sumu 22 158,31 EUR.

Cieľom projektu „Rekonštrukcia nevyužitého objektu na pamätný dom obce Kostolné“ je zlepšenie funkčného a estetického stavu nevyužitého objektu v obci Kostolné a zriadenie pamätného domu. Realizáciou projektu sa vytvorí priaznivé a netradičné prostredie pre trávenie voľného času pre obyvateľov a návštevníkov regiónu. Projekt tiež prispeje k zvýšeniu atraktivity územia pre potreby vidieckeho cestovného ruchu a tým podporí celkové zatraktívnenie obce i regiónu. Prínosom vytvorenia pamätného domu v obci bude zvýšenie kvality života obyvateľov a návštevníkov obce. Projekt rieši rekonštrukciu nevyužitého objektu v obci Kostolné, ktorá prioritne spočíva v oprave vnútorných povrchov a výplní otvorov, oprave strechy a elektroinštalácie a v celkovom zveľadení a obnove funkčnosti riešeného objektu.

Projekt je podporený v rámci Opatrenia 7 - Základné služby a obnova dedín vo vidieckych oblastiach a Podopatrenia 7.5. - Podpora na investície do rekreačnej infraštruktúry, turistických informácií a do turistickej infraštruktúry malých rozmerov na verejné využitie (mimo Bratislavský kraj)

Projekt bol podaný do výzvy vyhlásenej Miestnou akčnou skupinou - Kopaničiarsky región s kódom MAS_038/7.5./1.

Obdobie realizácie projektu: 3/2022 – 6/2022

Odkaz na webové sídlo poskytovateľa: www.apa.sk

Projekt ,,Rekonštrukcia nevyužitého objektu na pamätný dom obce.doc