Choď na obsah Choď na menu
 


Deň detí 1. jún2012

Cesta indiánskej odvahy

a-den-deti-2012-018.jpg 

Vedieť sa radovať zo všetkého.


 

Bolo mottom organizátorov Obecného úradu, Základnej a materskej školy Kostolné pri príprave akcie ku dňu detí pod názvom „Cesta indiánskej odvahy“ 1.júna 2012 na ihrisku v Kostolnom .

A že to bola skutočne indiánska cesta o tom svedčili aj priestory s indiánskymi stanmi, totemy , výzdoba,organizátori v indiánskom oblečení s čelenkami na hlavách aj mládež i seniorky. Všetky deti súťažili vo výrobe čeleniek, náramkov,hrali sa s loptičkami, podliezali prekážky, strieľali z luku, hrali gorotky či prechádzali po zavesenej lavičke. Indiánske oblečenie a čelenky zhotovili šikovné ruky pani učiteliek a o maľbu ich doplnili šikovné deti.

Odmenou za zdolanie 10. indiánskych prekážok boli balíčky sladkostí, opekačka, jazda na koňoch , skákací hrad a diskotéka, ktoré finančne zabezpečil obecný úrad aj vďaka sponzorom.

Po upršanej noci na účastníkov nazrelo aj slniečko a občas ich pohladilo lúčmi. Nechýbal ani jemný chvíľkový dáždik, ale ani ten nepokazil náladu detí, rodičov, pedagógov a zamestnancov školy a obecného úradu, pretože vedieť sa úprimne radovať zo všetkého a nečakať , že v budúcnosti príde niečo čo bude to pravé, pretože to šťastie , radosť a pohoda boli práve teraz a tu na ihrisku v Kostolnom.